PRO-famile cu PROfertil®:

Eficienta dovedita
Imbunatatirea calitatii spermei si sarcina au fost rezultatele pe care unul din cinci participanti le-a declarat, pe durata studiului.
Contributia barbatului
Sustinerea activa a partenerei sale prin tratamentul cu PROfertil®
Forme de administrare
Capsule

Infertilitatea masculina poate avea cauze multiple. Genetica, stresul, modul de viata inconstant dar si obiceiurile alimentare nesanatoase conduc la scaderea drastica a productiei de spermatozoizi si a calitatii acestora, in special in tarile industrializate

Profertil Cu toate acestea productia inadecvata de sperma nu este o problema marginala. Pentru aproape 6% din populatia de sex masculin, dorinta de a concepe un copil ramane fara rezultat chiar si dupa o perioada de un an de activitate sexuala neprotejata.

In ciuda opiniei larg-raspandite, aceasta problema se datoreaza, in surprinzator de multe cazuri, infertilitatii masculine! In testicule, acolo unde se produc spermatozoizii, are loc un proces foarte complex. Un spermatozoid are nevoie de doua pana la trei luni pentru a se dezvolta complet, aceasta reprezentand o perioada indelungata de timp, iar orice intrerupere a procesului poate avea efecte majore asupra numarului de spermatozoizi si a calitatii acestora.
Profertil

Motilitatea crescuta a spermatozoizilor

Profertil Ca raspuns la progresele inregistrate, specialisti din Viena au dezvoltat PROfertil®. Acidul folic si zincul sunt considerate a avea o influenta benefica asupra calitatii spermei. Ambele constituie elementele unei combiantii unice de opt substante active care alcatuiesc produsul. De asemenea, L-Carnitina, o substanta produsa chiar de organism, imbunatateste mobilitatea spermatozoizilor iar impreuna cu aminoacidul L-Arginina si coenzima Q10, cu Vitamina E si substantele cu rol antioxidant Glutation si Seleniu care neutralizeaza radicalii liberi, sporesc sansele de fertilitate.

Principiul terapeutic care a stat la baza PROfertil® este pe cat de simplu pe atat de logic. Avand in vedere ca disfunctiile in reproducerea spermei pot avea multiple cauze acestea trebuie combatute simultan. In special in cadrul unui cuplu, intregul reprezinta intotdeauna mai mult decat suma componentelor sale.

Aceasta filozofie este aplicata si in cadrul acestui produs, care contribuie la o relatie implinita si fericita - PROfertil®
Profertil

Atunci cand barbatii sunt diagnosticati cu "infertilitate" numarul magic este "trei"

Sunt necesare trei luni pentru ca spermatozoizii sa ajunga la maturitate. De aceea PROfertil® trebuie administrat o perioada de cel putin trei luni. Cu toate acestea, este permisa si se recomanda continuarea administrarii pana la aparitia sarcinii.

In termeni medicali: acest demers reprezinta "ameliorarea prin nutritie a disfuntiilor de fertilitate cauzate de dieta, la barbati".

Profertil Profertil Profertil Profertil Profertil